Het aanbod van Van Lith Healthness Center in Den Bosch

Het aanbod van Van Lith Healthness Center in Den Bosch

HIT workouts, Personal Training, Lifestyle Coaching en meer dat Van Lith Healthness Center in Den Bosch te bieden heeft. Ontdek nu ons uitgebreide aanbod.

arrow-down

Bereik je doelen met ons uitgebreide aanbod

HIT Trainingen
HIT Trainingen

Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of sterker wilt worden, met de HIT training kun je al deze doelen bereiken. Doordat we in kleine groepen trainen, is de sport vergelijkbaar met een teamsport. Je doet het echt samen.

Personal Trainingen
Personal Trainingen

Onze Personal Trainers staan klaar voor iedere sporter, of je nu net begint met fitness of al meer ervaring hebt. Samen gaan we jouw doelen bereiken! Alleen al door samen te werken aan de juiste lichaamshouding tijdens het sporten, voeding en gezondheid haal je meer uit je sportschema dan ooit te voren.

Leefstijl Coaching
Leefstijl Coaching

Coaching van leefstijl kan jou helpen met het behalen van allerlei doelen op het gebied van gezondheid en beweging. Ervaar je veel stress en ben je vaak moe? Lukt het niet om je streefgewicht te bereiken? Of wil je juist meer spiermassa opbouwen? Onze specialisten maken voor jou op maat een programma dat realistisch en haalbaar is.

Revalidatie
Revalidatie

Revalidatietraining zorgt ervoor dat jij bij pijn na een sportblessure of trauma met de juiste behandeling weer kunt bewegen en trainen op jouw normale sportniveau. Dit kan ook nodig zijn na een operatie aan bijvoorbeeld heup, schouder, knie of enkel. Daarnaast kun je ook bij revalidatie na botbreuken bij ons terecht.

Onze blije klanten:

Michelle, 35

Toen ik 18 jaar oud was, ben ik door medische redenen veel in gewicht aangekomen. Hierna volgde jaren van veel afvallen, maar helaas ook weer aankomen. Na een moeilijke periode woog ik vorig jaar veel te veel. Ik was moe, kwam met moeite de dagen door en zonderde mezelf steeds meer af van anderen. Dat kon zo niet langer. Om een maagverkleining te voorkomen, wist ik dat ik langdurig op een goede manier aan mezelf moest werken. Bij van Lith ben ik gestart met het COOL traject en sporten. Dat was even spannend omdat ik nog geen ervaring had, maar door de goede sfeer en langzame opbouw kost het mij nauwelijks moeite. Heel fijn dat er allerlei soorten mensen komen sporten en ieder op zijn eigen niveau traint. Momenteel ben ik bijna 20 kilo afgevallen (mijn eerste doel daarmee behaald) en voel ik mij gezonder (mentaal en fysiek) dan ooit. Mijn uiteindelijke doel is om een stabiel gewicht vast te houden door te blijven investeren in mijzelf. Ik heb er vertrouwen in!

Michelle, 35

Stijn de Groot, 30

Voordat ik het GLI traject bij van Lith ben gestart leefde ik een ongezonde levensstijl. Ik ervaarde veel stress vanuit mijn (zittend) werk en daarnaast hield ik weinig energie over om aan beweging te doen. Deze levensstijl gecombineerd met “makkelijk” voedsel begon ongezonde vormen aan te nemen. Om deze reden heb ik me heb aangemeld voor het GLI traject en daarnaast sta ik ook 3 dagen per week in de fitnessruimte bij van Lith. Voor mij was de oplossing redelijk voor de hand liggend. Meer bewegen en minder eten! Samen met de fysio’s bij van Lith ben ik gaan kijken naar een manier die bij mij persoonlijk past. Dit heeft tot nu toe een erg positieve verandering teweeggebracht. Ik voel me fitter en ben de overtollige kilo’s op een verantwoorde manier aan het verliezen. Daarnaast leer ik een stukje over voeding en hoe ik slechte gewoontes kan aanpassen om hopelijk ook op de lange termijn deze nieuw aangeleerde gewoontes voort te kunnen zetten.

Stijn de Groot, 30

Marjolein, 52

Ik zit nu 8 maanden in het leefstijlprogramma dat 2 jaar duurt. Door goede advisering, persoonlijke begeleiding en de voedingsapp die je calorieën in beeld brengt, heb ik inmiddels echt een ander eetpatroon ontwikkeld. Dat is prima vol te houden. Ook ben ik anders en meer gaan bewegen. Door de lange looptijd van het programma slijten die nieuwe gewoonten ook echt goed in. Inmiddels ben ik al veel kilo’s kwijt en nader ik mijn streefgewicht. Ik voel me fitter en energieker en beweeg gemakkelijker. De uitdaging wordt nu om dit gewicht op peil te houden.

Marjolein, 52

Joost, 50

Looking for a good mood? Join van Lith Healthness!

Joost, 50

left-arrow
right-arrow
 Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Zet nu de eerste stap naar een fitter en gezonder leven

Klik op de onderstaande knop en ontvang meer informatie over onze Gratis Proefweek!

Nog vragen?

Geen probleem. Vul het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij je terug met meer informatie.

Alles van HIT workouts tot revalidatietraining bij Van Lith

Met ons uitgebreide aanbod zijn we al meer dan 50 jaar de experts op het gebied van fitness, gezondheid en ontspanning in Den Bosch. Ons uitgebreide aanbodAanbod omvat de volgende diensten: HIT workouts, Personal Training en Revalidatietraining. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest kan iedereen gratis kennismaken met ons. Daarnaast staat ons ervaren team altijd voor je klaar om eventuele vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken.

Maak kennis met Van Lith Healthness Center

Maak kennis met Van Lith Healthness Center