Gratis Proefweek

Gratis Proefweek

Maak kennis met fitness bij sportschool Van Lith Healthness Center in Den Bosch.

arrow-down

Nu aanvragen: gratis proefweek

De makkelijkste manier om te starten met fitness bij Van Lith Healthness Center in Den Bosch.

Vul nu je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Michelle, 35

Toen ik 18 jaar oud was, ben ik door medische redenen veel in gewicht aangekomen. Hierna volgde jaren van veel afvallen, maar helaas ook weer aankomen. Na een moeilijke periode woog ik vorig jaar veel te veel. Ik was moe, kwam met moeite de dagen door en zonderde mezelf steeds meer af van anderen. Dat kon zo niet langer. Om een maagverkleining te voorkomen, wist ik dat ik langdurig op een goede manier aan mezelf moest werken.

Michelle, 35

Stijn de Groot, 30

Voordat ik het GLI traject bij van Lith ben gestart leefde ik een ongezonde levensstijl. Ik ervaarde veel stress vanuit mijn (zittend) werk en daarnaast hield ik weinig energie over om aan beweging te doen. Deze levensstijl gecombineerd met “makkelijk” voedsel begon ongezonde vormen aan te nemen. Om deze reden heb ik me heb aangemeld voor het GLI traject en daarnaast sta ik ook 3 dagen per week in de fitnessruimte bij van Lith. Voor mij was de oplossing redelijk voor de hand liggend. Meer bewegen en minder eten! Samen met de fysio’s bij van Lith ben ik gaan kijken naar een manier die bij mij persoonlijk past. Dit heeft tot nu toe een erg positieve verandering teweeggebracht. Ik voel me fitter en ben de overtollige kilo’s op een verantwoorde manier aan het verliezen. Daarnaast leer ik een stukje over voeding en hoe ik slechte gewoontes kan aanpassen om hopelijk ook op de lange termijn deze nieuw aangeleerde gewoontes voort te kunnen zetten.

Stijn de Groot, 30

Marjolein, 52

Mede ten gevolge van structureel overgewicht kreeg ik steeds vaker klachten aan met name mijn knie. Tijdens een consult bij de fysiotherapeut werd ik geattendeerd op het leefstijlprogramma. Het kwam precies op het goede moment, want ik was al aan het nadenken om af te gaan vallen, maar wilde het wel onder goede begeleiding doen. Ik zit nu 8 maanden in het leefstijlprogramma dat 2 jaar duurt. Door goede advisering, persoonlijke begeleiding en de voedingsapp die je calorieën in beeld brengt, heb ik inmiddels echt een ander eetpatroon ontwikkeld. Dat is prima vol te houden. Ook ben ik anders en meer gaan bewegen. Door de lange looptijd van het programma slijten die nieuwe gewoonten ook echt goed in. Inmiddels ben ik al veel kilo’s kwijt en nader ik mijn streefgewicht. Ik voel me fitter en energieker en beweeg gemakkelijker. De uitdaging wordt nu om dit gewicht op peil te houden.

Marjolein, 52

Joost, 50

Looking for a good mood? Join van Lith Healthness!

Joost, 50

left-arrow
right-arrow

Jouw voordelen van de gratis Van Lith proefweek

Jouw voordelen van de gratis Van Lith proefweek
Gratis trainen
Gratis trainen

Onze fitness proefweek is geheel gratis. Wij geven je de mogelijkheid om onze fitnessstudio 7 dagen vrijblijvend uit te proberen.

100% risicoloos
100% risicoloos

Mocht je na de proefweek toch besluiten om niet verder te gaan met ons, dan is dat geen probleem. Er zijn geen verplichtingen.

De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig
De eerste stap was nog nooit zo eenvoudig

Met de gratis proefweek helpen we je stap voor stap aan een fitter en gezonder leven.

Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1
Persoonlijke begeleiding vanaf dag 1

Ook als onderdeel van onze gratis proefweek adviseren wij je persoonlijk en individueel. Jouw doelen zijn onze prioriteit.

Dit is hoe het werkt

Stap 1
Klik hieronder op ‘1e Stap’, vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’

 

 

Stap 2
We nemen binnen 1 werkdag contact met je op om je uit te nodigen voor een persoonlijke kennismaking.

 

 

Stap 3
Kom op de afgesproken dag en tijdstip sfeer proeven en ontdek of je je thuis kunt voelen bij Van Lith Healthness Center.

1e Stap
Tijd voor een gezondere leefstijl?

Tijd voor een gezondere leefstijl?

Veelgestelde vragen over de Van Lith gratis proefweek

Ja, 100%. Als je na de 7 dagen besluit dat je niet verder wilt trainen bij ons, dan maak je daar geen kosten aan.
Nee, je kunt ons zonder risico een week uitproberen. Er zijn geen verborgen risico's en er staat niets in de kleine lettertjes.
Ja, persoonlijke ondersteuning is enorm belangrijk, zeker in de eerste 7 dagen. We willen er vanaf dag 1 voor zorgen dat je met plezier en in een veilige omgeving bij ons traint
Dat is helemaal aan jou. Je kunt lid worden van Van Lith Healthness Center of stoppen nadat de 7 dagen zijn verstreken.
Maak kennis met fitness bij sportschool Van Lith Healthness Center in Den Bosch

Maak kennis met fitness bij sportschool Van Lith Healthness Center in Den Bosch