Lidmaatschapstest Van Lith Healthness Center

Lidmaatschapstest Van Lith Healthness Center

Ontdek in 1 minuut welk fitness programma van Van Lith Healthness Center in Den Bosch bij jou past.

arrow-down

Weten of Van Lith Healthness Center in Den Bosch dé sportschool voor jou is?

Past sportschool Van Lith Healthness Center bij jou? Ontdek het nu in 6 korte vragen (slechts 1 minuut invultijd). Deze korte test is geheel vrijblijvend en het geeft inzicht in welk soort programma het beste bij jou past. Vul hieronder je gegevens in en klik op ‘Verzenden’! We nemen binnen 1 werkdag persoonlijk contact met je op.

Waarom Van Lith

Gratis & Vrijblijvend
Gratis & Vrijblijvend

De Van Lith Healthness Center lidmaatschapstest is gratis en vrijblijvend.

Inzicht in jouw persoonlijke situatie
Inzicht in jouw persoonlijke situatie

Jouw antwoorden helpen ons bij het bepalen van het programma dat het beste bij jou past.

Snel contact
Snel contact

We houden er niet van om mensen te laten wachten, dus nemen we snel contact met je op voor een kennismaking en een persoonlijk advies.

De eerste stap naar een gezondere leefstijl
De eerste stap naar een gezondere leefstijl

We hebben gemerkt dat veel mensen behoefte hebben aan 'starthulp' om (weer) een gezondere leefstijl aan te nemen. Dit is de ideale manier om je stap voor stap te supporten, om te starten en om vol te houden.

Ervaringen van onze leden

Michelle, 35

Toen ik 18 jaar oud was, ben ik door medische redenen veel in gewicht aangekomen. Hierna volgde jaren van veel afvallen, maar helaas ook weer aankomen. Na een moeilijke periode woog ik vorig jaar veel te veel. Ik was moe, kwam met moeite de dagen door en zonderde mezelf steeds meer af van anderen. Dat kon zo niet langer. Om een maagverkleining te voorkomen, wist ik dat ik langdurig op een goede manier aan mezelf moest werken. Bij van Lith ben ik gestart met het COOL traject en sporten. Dat was even spannend omdat ik nog geen ervaring had, maar door de goede sfeer en langzame opbouw kost het mij nauwelijks moeite. Heel fijn dat er allerlei soorten mensen komen sporten en ieder op zijn eigen niveau traint. Momenteel ben ik bijna 20 kilo afgevallen (mijn eerste doel daarmee behaald) en voel ik mij gezonder (mentaal en fysiek) dan ooit. Mijn uiteindelijke doel is om een stabiel gewicht vast te houden door te blijven investeren in mijzelf. Ik heb er vertrouwen in!

Michelle, 35

Stijn de Groot, 30

Voordat ik het GLI traject bij van Lith ben gestart leefde ik een ongezonde levensstijl. Ik ervaarde veel stress vanuit mijn (zittend) werk en daarnaast hield ik weinig energie over om aan beweging te doen. Deze levensstijl gecombineerd met “makkelijk” voedsel begon ongezonde vormen aan te nemen. Om deze reden heb ik me heb aangemeld voor het GLI traject en daarnaast sta ik ook 3 dagen per week in de fitnessruimte bij van Lith. Voor mij was de oplossing redelijk voor de hand liggend. Meer bewegen en minder eten! Samen met de fysio’s bij van Lith ben ik gaan kijken naar een manier die bij mij persoonlijk past. Dit heeft tot nu toe een erg positieve verandering teweeggebracht. Ik voel me fitter en ben de overtollige kilo’s op een verantwoorde manier aan het verliezen. Daarnaast leer ik een stukje over voeding en hoe ik slechte gewoontes kan aanpassen om hopelijk ook op de lange termijn deze nieuw aangeleerde gewoontes voort te kunnen zetten.

Stijn de Groot, 30

Marjolein, 52

Mede ten gevolge van structureel overgewicht kreeg ik steeds vaker klachten aan met name mijn knie. Tijdens een consult bij de fysiotherapeut werd ik geattendeerd op het leefstijlprogramma. Het kwam precies op het goede moment, want ik was al aan het nadenken om af te gaan vallen, maar wilde het wel onder goede begeleiding doen. Ik zit nu 8 maanden in het leefstijlprogramma dat 2 jaar duurt. Door goede advisering, persoonlijke begeleiding en de voedingsapp die je calorieën in beeld brengt, heb ik inmiddels echt een ander eetpatroon ontwikkeld. Dat is prima vol te houden. Ook ben ik anders en meer gaan bewegen. Door de lange looptijd van het programma slijten die nieuwe gewoonten ook echt goed in. Inmiddels ben ik al veel kilo’s kwijt en nader ik mijn streefgewicht. Ik voel me fitter en energieker en beweeg gemakkelijker. De uitdaging wordt nu om dit gewicht op peil te houden.

Marjolein, 52

Joost, 50

Looking for a good mood? Join van Lith Healthness!

Joost, 50

left-arrow
right-arrow

Meestgestelde vragen (en antwoorden!) over de Van Lith lidmaatschapstest

Nee, de lidmaatschapstest invullen is en blijft gratis en vrijblijvend
Zodra we je antwoorden hebben ontvangen bellen we je om samen een persoonlijke kennismaking in te plannen. Tijdens die kennismaking kun je rustig sfeer proeven, terwijl we jouw wensen en de best passende programma's doornemen. Daarna bepaal je zelf of je er vertrouwen in hebt dat wij jou verantwoord kunnen helpen starten met je gezondere, fittere leefstijl. Net als de vele mensen voor jou.
Ja natuurlijk. We beseffen dat het soms wennen is. Mede daarvoor is ook is het regelmatige contact en overleg met je persoonlijke coach.
Ontdek in 1 minuut welk fitness programma bij jou past

Ontdek in 1 minuut welk fitness programma bij jou past