Over Van Lith Healthness Center in Den Bosch

Van Lith Healthness Center helpt leden sinds 1972 weer fitter, gezonder en slanker te worden. En te blijven. De coaches staan garant voor enthousiaste leden door middel van veel persoonlijke begeleiding. Of het nou gaat over weer fit worden, afvallen of meer in balans leven. Interesse? Start dan nu met een gratis proefweek. Of wil je eerst ontdekken wat bij je past? Doe dan de lidmaatschapstest. Stel in ieder geval niet langer uit, want heel eerlijk, je bent al best een tijdje bezig met uitstellen… Toch? Daarom! Start vandaag nog met jouw gezondere leefstijl. Van Lith Healthness Center in Den Bosch is jouw persoonlijke coach.

Over Van Lith Healthness Center in Den Bosch
arrow-down

Waarom Van Lith

Waarom Van Lith
100% Persoonlijke begeleiding
100% Persoonlijke begeleiding

Nieuwe leden starten bij Van Lith altijd met: een persoonlijke intake, trainingsplan op maat, desgewenst voedingscoaching op maat, regelmatige voortgangsmetingen en enthousiaste leden

Deskundige ervaring
Deskundige ervaring

Onze trainers/coaches zijn allemaal specialisten in hun vakgebied. Dankzij hun ervaring worden klachten effectief behandeld en behalen we uitstekende resultaten.

Een oog voor kwaliteit
Een oog voor kwaliteit

Met de nieuwste apparatuur, continu opgeleide trainers/coaches en persoonlijke aandacht streven wij naar het leveren van de beste zorg.

Fit & Gezond
Fit & Gezond

De meeste mensen beginnen met sporten voor een beter figuur. Met zowel ons trainings- als voedingsplan op maat, lukt het jou ook om fitter te worden en gezonder te leven!

Ons team

Sascha van Lith
Sascha van Lith

Beweging, Mindset, - Yoga, Fysiotherapie, - Manuele therapie:, - Kinderfysiotherapie:, - Chronische pijn, - Burn-out, Voeding, - Orthomoleculaire therapie, - Leefstijlcoaching, Ontspanning

Martijn van Raamsdonk
Martijn van Raamsdonk

Beweging, - Personal training, - Revalidatietraining , - 90 days of Healthness, Mindset, - Yoga, Fysiotherapie, - Manuele therapie:, - Sportfysiotherapie:, - Chronische pijn, - Knieklachten, - Burn-out, Voeding, - Orthomoleculaire therapie, - Leefstijlcoaching, - kPNI (klinische Psycho Neurp Immunologie), Ontspanning

Steffie Kant
Steffie Kant

Fysiotherapie, - Nekklachten, - Schouderklachten, - Hand- en polstherapie

Mark van den Bogaard
Mark van den Bogaard

Beweging, - HIT Training, - Revalidatietraining , - 90 days of Healthness, Fysiotherapie, - Sportfysiotherapie:, - Knieklachten

Bart Blom
Bart Blom

Beweging, - HIT Training, - Personal training, - Revalidatietraining , - 90 days of Healthness, Ontspanning, - Massage

Jasper de Vaan
Jasper de Vaan

Beweging, - Fitkids, - HIT Training, - Personal training, - Revalidatietraining , - 90 days of Healthness, Mindset, Voeding, - Leefstijlcoaching, Ontspanning

Romi
Romi

Beweging, - HIT Training, - Personal training, - Revalidatietraining

Meer info?

Heb je een vraag of een opmerking? Vul je gegevens in en klik op ‘Verzenden’. We nemen binnen 1 werkdag contact met je op.

Wat onze leden zeggen

Michelle, 35

Toen ik 18 jaar oud was, ben ik door medische redenen veel in gewicht aangekomen. Hierna volgde jaren van veel afvallen, maar helaas ook weer aankomen. Na een moeilijke periode woog ik vorig jaar veel te veel. Ik was moe, kwam met moeite de dagen door en zonderde mezelf steeds meer af van anderen. Dat kon zo niet langer. Om een maagverkleining te voorkomen, wist ik dat ik langdurig op een goede manier aan mezelf moest werken. Bij van Lith ben ik gestart met het COOL traject en sporten. Dat was even spannend omdat ik nog geen ervaring had, maar door de goede sfeer en langzame opbouw kost het mij nauwelijks moeite. Heel fijn dat er allerlei soorten mensen komen sporten en ieder op zijn eigen niveau traint. Momenteel ben ik bijna 20 kilo afgevallen (mijn eerste doel daarmee behaald) en voel ik mij gezonder (mentaal en fysiek) dan ooit. Mijn uiteindelijke doel is om een stabiel gewicht vast te houden door te blijven investeren in mijzelf. Ik heb er vertrouwen in!

Michelle, 35

Stijn de Groot, 30

Voor mij was de oplossing redelijk voor de hand liggend. Meer bewegen en minder eten! Samen met de fysio’s bij van Lith ben ik gaan kijken naar een manier die bij mij persoonlijk past. Dit heeft tot nu toe een erg positieve verandering teweeggebracht. Ik voel me fitter en ben de overtollige kilo’s op een verantwoorde manier aan het verliezen. Daarnaast leer ik een stukje over voeding en hoe ik slechte gewoontes kan aanpassen om hopelijk ook op de lange termijn deze nieuw aangeleerde gewoontes voort te kunnen zetten.

Stijn de Groot, 30

Marjolein, 52

Ik zit nu 8 maanden in het leefstijlprogramma dat 2 jaar duurt. Door goede advisering, persoonlijke begeleiding en de voedingsapp die je calorieën in beeld brengt, heb ik inmiddels echt een ander eetpatroon ontwikkeld. Dat is prima vol te houden. Ook ben ik anders en meer gaan bewegen. Door de lange looptijd van het programma slijten die nieuwe gewoonten ook echt goed in. Inmiddels ben ik al veel kilo’s kwijt en nader ik mijn streefgewicht. Ik voel me fitter en energieker en beweeg gemakkelijker. De uitdaging wordt nu om dit gewicht op peil te houden.

Marjolein, 52

Joost, 50

Looking for a good mood? Join van Lith Healthness!

Joost, 50

left-arrow
right-arrow
Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Stel niet langer uit en zet de 1e stap van je fittere, gezondere, slankere leefstijl.

Van Lith Healthness Center in Den Bosch. Jouw partner voor fysiotherapie, beweging, mindset en voeding.

Het is al meer dan 50 jaar bekend dat Van Lith Healthness Center mensen uit Den Bosch helpt op het gebied van fysiotherapie, beweging, mindset en voeding. Ons diverse aanbod maakt het voor onze leden mogelijk om hun doelen te bereiken en te behouden. Met onze Gratis Proefweek en onze Lidmaatschapstest geven we iedereen de kans om gratis kennis met ons te maken. Bovendien staat ons competente team altijd voor je klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Voor nieuwe leden zijn er verschillende mogelijkheden. We zijn er zeker van dat we jou ook kunnen helpen om je individuele doelen te bereiken!

Maak kennis met Van Lith Healthness Center

Maak kennis met Van Lith Healthness Center